image


webbtidning

Att kombinera en kundtidning med en webbtidning, istället för en pdf-tidning, har flera fördelar.
Våra erfarna webbutvecklare tar fram en snygg layout av webbtidningen som följer er grafiska profil. Vi återanvänder också det redaktionella materialet från kundtidningen i webbtidningen för att på så sätt nå största möjliga spridning.
Varför webbtidning?

 • Läsning länge
  Läsning över en lång tid

  En webbtidning har betydligt längre livslängd jämfört med en traditionell tidning.

  Våra webbtidningar är byggda för sökmotorerna och det innebär att många besökare kommer härifrån under en längre tid. Detta missar man med endast en bläddringsbar pdf online.

 • Länkar (SEO)
  Högre placering i Google för dina andra sidor

  Genom att skapa länkar från dessa unika och relevanta artiklar till rätt sidor på din hemsida så uppfattar Google din sida som mer relevant vid sökningar.

  För att maximera värdet av dina inlänkar bör webbtidningen ha en egen domän ex: tidningen.se, inte tidning.mittforetag.se

 • Fler kunder
  Fler kunder

  Genom att skapa länkar från dessa artiklar till rätt sidor på din hemsida så skickar man en positiv besökare till era "egna" sidor där ni erbjuder era tjänster och produkter.

 • Arkiv
  Allt samlat!

  Alla artiklar är sökbara och indelade i kategorier för att enkelt hitta. Detta gör att man har alla publicerade artiklar samlade.

 • Varumärke
  Stärker varumärket

  En webbtidning med relevanta artiklar och ett proffsigt utseende stärker kundrelationen, varumärket och bygger långa relationer med målgruppen.

 • Sociala medier
  Fler läsare

  Idag använder många privatpersoner sociala medier (Facebook, Twitter, Google+, Instagram m.m.) för att dela med sig av artiklar, till vänner, bekanta, släktingar och omvärlden.

  Syftet med sociala medier är att bygga upp sitt varumärke och få andra individer att prata om ens företag och tjänster/produkter genom att sprida vidare ens budskap.

 • Kommentarer
  En kommunikation

  Vi skapar en tvåvägskommunikation genom att nyttja möjligheten för läsaren att kommentera artiklar. Läsarna kan bli aktiva deltagare istället för enbart mottagare. Detta går självklart ockå att inaktivera om så önskas.

 • Webbanalys
  Vem läser vad?

  Vi kan se vilka artiklar som läses mest och analysera orsaker och verkan. Det gör att vi för varje nytt nummer vi publicerar så lär vi oss mer om läsarna. Utifrån riktig statistik kan du skapa dig en bättre förståelse av din målgrupp.

  På det viset skapar vi en allt bättre tidning och webbtidning.

Välj en av våra tidningsmallar

Alla tidningsmallar har responsive design, är seo-optimerade och har användarvänligt publiceringsverktyg. Tidningsmallarna nedan visar samtliga valmöjligheter som finns. Observera att vi tillsammans med er skalar bort och lägger till efter era önskemål.


Screenshot

Espresso

Lyxig med annorlunda meny.
Visa demo

Screenshot

Hickory

Modern med stora möjligheter.
Visa demo

Screenshot

Simple Mag

Klassisk men samtidigt nytänkande.
Visa demo

Screenshot

15 Zine

Stilren, lätt och tuff.
Visa demo
Screenshot

Storyblog

Stilren, snygg och väldigt inovativ.
Visa demo
Screenshot

Redwood

Tydlig, ren och modern.
Visa demo
Screenshot

Pixie

Snygg och inovativ.
Visa demo
Screenshot

Ink

Modern som sätter foton i fokus.
Visa demo
Screenshot

Braxton

Mode och kläder.
Visa demo
Screenshot

Zendo

Tydlig och klassisk.
Visa demo
Screenshot

Hottopix

Inbjudande och mycket
Visa demo
Screenshot

Presso

Ren och klassisk.
Visa demo
Om kundtidning.com

kundtidning.com består av duktiga och erfarna skribenter/journalister, fotografer, copywriters, designers och webbutvecklare.
För att kunna erbjuda fullservicetjänster samarbetar vi även med ett större nätverk av duktiga konsulter, exempelvis originalare, översättare, och illustratörer.

Kontakt

Kundtidning.com  
Jmind AB  
Tel journalistik/projektledning: +46702-32 77 89  
Tel webb/designteam: +46706-41 26 81  
hej@kundtidning.com

© Copyright 2015 - Jmind AB
Top